O Nama

EKSLUZIVNI RESTORAN „ALEKSANDAR“

Dve decenije već u Aranđelovcu, sa uspehom i na zadovoljstvo gostiju postoji restoran „Aleksandar“, vlasnika Slobodana Đorđevića. Eksluzivan po svojoj ideji, položaju, ambijentu, ugostiteljskoj ponudi i osoblju, ovaj jedinstveni kutak srpske kulture i tradicije nosi obeležje dinastije Karađorđević.

Mnogobrojne slike, fotografije, originalni predmeti, oružje, uniforme, ordenje, dokumenti i suveniri o vremenu Karađorđa i njegovih potomaka ne bude samo nostalgiju već i istinski duh poštovanja jednog slavnog doba u kome je Srbija stekla mesto i ugled u svetu.

Restoran „Aleksandar“ spoj je tradiconalnog srpskog gostoljublja i specijaliteta koji su krasili kraljevske trpeze: divnih zakuski, lepeza, kotleta, sjajnog pića i nadaleko čuvenih torti, voćnih kupova i sladoleda iz poslastičarnice koja je u sastavu restorana.

Sve to smešteno je u divnom ambijentu tri sale koje primaju 200 gostiju i otvorenoj letnjoj bašti za 80 ljudi, sa brižljivo odabranom muzikom, cvećem i plemenitim drvećem koje stvara nesvakidašanj utisak lepote, elegancije i tople atmosfere.

Menadžment

Katica Đorđević

Osnivač i vlasnik

Rođena 09.09.1953.godine u Aranđelovcu, od oca Mihajla i majke Milene. Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 1980 godine, nakon čega je radila kao stomatolog u Domu zdravlja Aranđelovac i u vlastitoj stomatološkoj ordinaciji. 1998.godine zajedno sa suprugom Slobodanom, započinje rad u ugostiteljstvu. Predsedik je Opšteg udruženja privrednika Aranđelovca, i osnivač i predsednik Udruženja građana „Korak“. Osnivač je prvog baletskog studija u Aranđelovcu pod nazivom „Bolero“ koji je sa velikim uspehom radio od 1986. do 1991.godine i u kome je prve baletske korake napravilo preko 400 dece iz Aranđelovca i okoline.

Slobodan Đorđević

Osnivač i vlasnik

Rođen 10.06.1952.godine u Aranđelovcu, od oca Miodraga i majke Jelene. 0d 1977 do 1991. godine radio kao bankarski službenik u „Jugobanci“, nakon čega započinje uspešan rad u privatnom ugostiteljstvu.

Ranko Đorđević

Vlasnik i Menadžer

Godine Osnovan
Godina postojanja
nagrada